Jump to main content

Sähköiset rutiinit ja sujuva arki Eurest Nydalenissa

Karim Bouhadoun toimii keittiöpäällikkönä Eurestin henkilöstöravintolassa Nydalenissa. Kaksi kuukautta sitten hänet palkittiin Eurestilla vuoden Gressnett-käyttäjänä. Karim on saanut keittiön toimimaan tehokkaasti yhdistämällä Eurestin selkeät rutiinit ja Millumin reseptipankin.

By: Sofie Vatle 09.04.2025 07:33

Kjøkkensjef Karim Bouhadoun hos Eurest
Kjøkkensjef Karim Bouhadoun hos Eurest

Sähköiset rutiinit ja sujuva arki Eurest Nydalenissa

Karim Bouhadoun toimii keittiöpäällikkönä Eurestin henkilöstöravintolassa Nydalenissa. Kaksi kuukautta sitten hänet palkittiin Eurestilla vuoden Gressnett-käyttäjänä. Keittiö toimii nyt tehokkaammin kuin koskaan – kiitos Eurestin selkeiden rutiinien ja Millumin reseptipankin.

"

Tarvitsen Millum Marketia – erityisesti sen reseptipankkia. Ilman sitä en pärjäisi arjessa.

Karim Bouhadoun

keittiöpäällikkö, Eurest Nydalen

Karimilla on pitkä kokemus keittiöstä niin ravintoloitsijana kuin henkilöstöravintolan vetäjänä. Viimeiset neljä vuotta hän on vastannut Eurestin ravintolasta Nydalenissa.

Reseptipankki on arjen pelastus – mutta siihen tulee myös helposti tukeuduttua liikaa. Olen täysin riippuvainen siitä. Jos järjestelmä joskus kaatuisi, se olisi minulle kriisi.

Karim Bouhadoun

keittiöpäällikkö, Eurest Nydalen

Millum Marketin ja sen sisäänrakennetun reseptipankin käyttö on Eurestilla keskeisessä roolissa. Karim saa neljän viikon ruokalistat konsernin tasolta ja tekee tilaukset sen mukaan, mitkä annokset hänen kokemuksensa mukaan toimivat parhaiten.

On todella kätevää, että reseptipankki laskee automaattisesti kaiken, mitä tarvitsen. Tiedän jo, mitkä ruoat myyvät ja mitkä eivät – joten säädän vain määriä reseptipankissa ja näen heti, mitä ja kuinka paljon pitää tilata. Se säästää valtavasti aikaa niin suunnittelussa kuin tilaamisessa.

Karim Bouhadoun

Karim on erittäin tyytyväinen käytössä oleviin digitaalisiin työkaluihin – niiden ansiosta arki on sujuvampaa ja järjestelmällisempää.

Nykyaikaisia, todella monipuolisia ruokalistoja olisi lähes mahdotonta hallita ilman kunnollisia työkaluja. Tarvitaan järjestelmä, joka hoitaa suunnittelun ja hankinnat – jotta itse voi keskittyä ruoanlaittoon. Käytän reseptipankkia, jotta ruokalistat ja reseptit pysyvät hallinnassa.

–Karim Bouhadoun

Millum Marketissa saan aina oikeat hinnat kaikille tuotteille. Se tuo varmuutta. Haluan kiittää Eurestia, että he ovat valinneet meille näin toimivan työkalun – ja kiitos Millumille sen kehittämisestä.

Karim Bouhadoun

Hävikin vähentäminen alkaa kirjautumisesta

Karimin mukaan hävikin vähentäminen alkaa heti, kun hän kirjautuu sisään tilausjärjestelmään. Hän tekee tilaukset kerran viikossa.

Saan ruokalistat Eurestilta ja käyn ne läpi reseptipankissa. Säädän määriä sen mukaan, miten annokset ovat aiemmin menneet kaupaksi. Koko viikon ruokien tilaamiseen menee noin 90 minuuttia. Meillä on seitsemän eri annosta viitenä päivänä viikossa – eli 35 annosta – ja ne hoituvat puolessatoista tunnissa.

Karim Bouhadoun

Noin 700 ruokailijaa syö päivittäin Eurestin ravintolassa Nydalenissa. Karim kertoo, että hän on tehnyt paljon työtä yhdessä asiakkaidensa kanssa hävikin vähentämiseksi.

[quote text="

Tiedän melko tarkkaan, mitä asiakkaamme haluavat ja kuinka paljon ruokaa tarvitaan. Valmistamme pieniä määriä kaikkea, jotta mitään ei jää yli. Jos yksi keittovaihtoehto loppuu, tarjolla on vielä toista. Näin sekä henkilökunta että asiakkaat osallistuvat hävikin vähentämiseen.

Karim Bouhadoun

Ravintolassa on otettu käyttöön myös omanlainen versio Too Good To Go -konseptista: päivän ylijäämät myydään reilusti alennettuun hintaan.

Tiedän melko tarkkaan, mitä asiakkaamme haluavat ja kuinka paljon ruokaa tarvitaan. Valmistamme pieniä määriä kaikkea, jotta mitään ei jää yli. Jos yksi keittovaihtoehto loppuu, tarjolla on vielä toista. Näin sekä henkilökunta että asiakkaat osallistuvat hävikin vähentämiseen.

Karim Bouhadoun

Tuntuma varastoon tuo hallinnan tunnetta

Useimmiten Karim ottaa vastaan saapuvat toimitukset itse. Se on hänen mielestään tärkeä osa työprosessia ja auttaa pitämään tuntuman varastotilanteeseen.

Minulle on tärkeää olla käsillä tuotteiden kanssa. Saan siitä kokonaiskuvan varastosta – ja onhan se kiva olla hyödyksi näiden loistavien kokkien keskellä.

–Karim Bouhadoun

Vaikka varastolaskenta tehdään kuukausittain, Karim käy useita kertoja päivässä varastossa ja seuraa tilannetta tiiviisti.

Se helpottaa tilaamista ja antaa paremman otteen varastosta. Jos haluat vähentää hävikkiä, tärkeintä on, ettei tilaa enempää kuin tarvitsee.

Karim Bouhadoun